Fiskefrikadeller

En god opskrift på fiskefrikadeller, der er inspireret af opskrift fra "Fisk to gange om ugen".
  • 500 g torskefilet uden skind
  • 1 æg
  • 2 spsk kartoffelmel
  • 1½ dl letmælk
  • 1 tsk salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • Eventuelt: 1-2 spsk. fintrevet løg

Skær fiskefileterne i mindre stykker og blend dem kortvarigt i en blender. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend indtil den ønskede konsistens opnås. Lade fiskefarsen hvile 30-60 minutter i køleskabet. Form fiskefrikadellerne med en spiseske og steg dem på en ikke al form varm pande.

Samme opskrift kan også anvendes med anden type fisk, f.eks. mørksej, lyssej eller kuller. Mange mener dog, at den bedste smag opnås med torsk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar